1.Mars 2022 endret vi navn til LettLeid AS, og nettsiden ble LettLeid.no. Navnet er et symbol på hva vi vektlegger som utleier, her skal du bli møtt med enkle og gode løsninger som gjør det lett for deg som kunde. Her skal det rett og slett være lett å leie.

Sørli Utleie, som først var navnet, ble startet i 2020 av to gode naboer som ønsket å tilby rimelig utleie av alt fra minigraver til rensemaskin. Da var det naturlig å drive hjemmefra, hvor gårdsplasser og garasje på Sørlifjellet ble flittig brukt til alt fra utlevering til service på utstyr.

Vi etterstreber å kunne tilby det våre kunder ønsker, og er alltid interessert i innspill til nye maskiner og utstyr. Samtidig som vårt sortiment vokste i volum ble det tidlig klart at vi trengte mer plass og økt arbeidskapasitet.

Våren 2021 flyttet vi derfor inn i Berglyhallen og kunne ønske Per Vegar velkommen på laget. Vårt hovedfokus ligger på god service. Vi er opptatt av kvalitet og godt vedlikehold på vårt utstyr og maskiner slik at du får utført jobben effektivt. Hos oss kan du være trygg på at den summen du får oppgitt er den du betaler.

Våre priser er inklusiv moms og forsikring. Ingen skjulte kostnader. Trenger du hjelp til å få jobben gjort? Vi har flere gode samarbeidspartnere, og kan innhente priser på alt fra granitt til trefelling. Skulle du ha noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Lettleid.no, 

Hilsen Ketil, Per Vegar og David.