Henting og levering av maskiner og utstyr:

Levering av minigraver:
Du velger leveringstid ved bestilling. Vi kan i noen tilfeller levere minigraveren til deg kvelden i forveien. Du får en bekreftelse kort tid etter bestilling om ønsket leveringstid kan gjennomføres.

Hente minigraver selv:
Det er også mulig å hente graver selv. Dette krever at du har førerkort klasse BE, og har en bil som kan trekke.

Henting av tilhenger:
Tilhenger kan hentes etter avtale. Du velger selv ønsket tidspunkt ved bestilling, og vil få en bekreftelse kort tid etter inngått avtale. Det medfølger lås til tilhenger, som skal benyttes. Hvis ønsket levering ikke kan gjennomføres vil vi kontakte deg for å finne et alternativt tidspunkt som passer leietaker og utleier.

Henting av småverktøy og annet mindre utstyr:
Har du bestilt hjemlevering vil utstyret bli levert

Innlevering av utstyr:

Utstyret skal tilbakeleveres rengjort, og med full drivstofftank på utstyr som har dette.

Betaling:

Hvordan betaler jeg?
Vi foretrekker å ta imot betaling med kort eller vipps. Vi har alltid med oss kortautomat ved utlevering. Kvittering får du på e-post. Vi er en kontantfri bedrift.

Kan jeg få faktura?
Dersom det ikke er mulig å betale med kort eller vipps, ordner vi selvfølgelig faktura. Denne blir da sendt på e-post. Det vil da påfølge et fakturagebyr på 50,- kr.

Leie av minigraver:

Jeg har aldri kjørt minigraver før, kan jeg leie?
Alle kan leie minigraver, og våre maskiner er innenfor kravene slik at du slipper maskinførerbevis. Hvis ønskelig kan det gis en innføring.

Er det vanskelig å kjøre minigraver?
Maskinene våre er forholdsvis enkel i bruk, og med litt trening kommer man raskt inn i det. Vi gir deg selvfølgelig en innføring i bruken, og er alltid tilgjengelig for spørsmål.

Jeg har leid graver for en dag, kan jeg grave hele døgnet?
Dagsprisen ved leie av minigravere og anleggsmaskiner betinger maksimalt gjennomsnittlig driftstid på 8 timer døgnet, og avregnes mot nærmeste halve virkedag.

Jeg er ferdig med å grave, hva må jeg gjøre før maskinen blir hentet/leveres tilbake?
Maskinen skal ved tilbakelevering være rengjort og i den stand det var ved utlevering. Ved manglende rengjøring belastes leietaker med kostnadene å få utleid materiell i normal stand. Maskin og ekstra drivstoffkanner skal leveres tilbake fulltanket. Manglende drivstoff faktureres med kr 100,- + 35,- pr fylte liter.

Avbestilling av maskiner og utstyr

Kan jeg avbestille minigraveren jeg har booket?
Bookinger som er bekreftet, må avbestilles minimum 24 timer før leieperioden starter. Ta kontakt med oss på telefon 45100123 så snart som mulig. For avbestillinger etter dette kan det kreves økonomisk kompensasjon for arbeid og ytelser utført i form av forberedelse arbeid, transport-tjenester, og tap på fremtidige inntekter.

Kan jeg avbestille leie av tilhenger og mindre utstyr?
Tilhengere og annet utstyr kan avbestilles inntil 24 timer før leieperioden starter. Du vil bli belastet med 50% av leiekostnad for avbestillinger etter fristen. (Se våre vilkår her)

Priser og driftstid på leid utstyr:

Det tas forbehold om feil i priser og at utstyret kan variere fra det som står oppgitt på nettsidene, men vil likevel alltid være av tilsvarende type og spesifikasjoner. Prisene beregnes etter virkedager og leietakere som overstiger antall gjennomsnittlige timer vil få fakturert et høyere leiebeløp etter vilkår om driftstid. En virkedag defineres som tidsrommet mellom kl.0800 og 1600, og er på maksimalt 8 driftstimer. Ved privat leie regnes alle uke- og helligdager som virkedager om ikke annet er forhåndsavtalt.

Leievilkår:

Du finner til enhver tid våre leievilkår lett tilgjengelig på nettsiden vår. Du vil også få opp link til disse, med godkjenning, ved bestilling av maskiner og utstyr.

Kontakt oss:

Lettleid AS

Org.nr: 925 379 093
Torpumveien 309
1763 Halden
Tlf:+47 45 100 123
E-post: post@lettleid.no